Preloader

Вики и Петър

  1. Начало
  2. Декорации
  3. Вики и Петър

Вики и Петър

Сватбената декорация е изкуство...

... изкуство да съчетаваш в идеална сватбена аранжировка видове цветя, цветове, а защо не и плодове... 

Когато се срещнахме с Вики, тя поиска слънчева сватбена декорация. Повечето хора свързват Слънцето със слънчогледи, но не и тя. Вики виждаше Слънцето в синхрон с ягодите, с тонове на розови, бели и лилави цветове, и всички те обединени от червените ягоди. "Мисия невъзможна" - ще кажете! Но не и за нас! 

Обичаме предизвикателствата и с огромно удоволствие сбъднахме мечтаната сватбена украса за Вики и Петър. В декорацията освен свежите естествени цветя и нашата страст към декорирането използвахме 15 кг ягоди Първо качество, защото нашите младоженци заслужават най-доброто. 

А каква беше нашата изненада, когато младоженеца ни сподели, че освен уникалната декорация сме им доставили наслада и с уникално вкусни ягоди... Как така вкусни?.. Оказа се, че Петър не е издържал на изкушението и си хапнал почти всички ягоди аранжирани между цветята от декорацията на сватбената им маса.

Какво по-красиво признание за нас - освен наслада за очите сме допринесли и за по-сладките целувки на младото семейство!

Такива са емоциите на младоженците на Сватбена агенция Emotion Event & Wedding.

Ако и Вие желаете да се насладите на вашата сватбена декорация и да си доставите уникалност и красота в едно, обадете ни се или ни пишете във формата за запитване!