Preloader

Сватби

  1. Начало
  2. Сватби
Планиране, дизайн и спокойствие…

Планиране, дизайн и спокойствие…

Разбираме, че вашата сватба ще бъде един от най-запомнящите се дни в живота ви и също така разбираме, че визията на всяка двойка ще бъде различна. Някои двойки идват при нас, защото се нуждаят от флорална декорация и дизайн, други имат нужда от доверен човек, който да координира сватбения ден, да следи подробностите и точното изпълнение на сценария. А трети, искат ние да ръководим цялостната организация, дизайн и изпълнение, защото те търсят изживяване подготвено специално за тях.
Каквито и да са вашите нужди, ние сме тук за Вас.

Направи запитване

Цялостно планиране и организация

Всяка двойка заслужава да обича процеса на планиране, а не просто да го преживее. Ние сме тук, за да свалим голяма част от стреса от гърба ви и да помогнем да организирате всички движещи се части, свързани с процеса на планиране на сватбата.
Прекарвайте по-малко време в задачи по организацията на сватбата и вместо това, усетете вълнението да видите как детайлите се събират пред очите ви. Ние ще се погрижим за пълното планиране на всички ключови компоненти на вашия сватбен ден. Ще ръководим дизайна, обхвата на доставчиците, комуникацията по време на процеса, следвайки вашата визия, за да можете да се съсредоточите върху забавните моменти, докато чакате с нетърпение Сватбения си ден.

Направи запитване
Цялостно планиране и организация
Дизайн и декорация

Дизайн и декорация

Стилизирането е моментът, където ние вземаме всички елементи – цветя, материи, панделки, лампички и др, и ги подготвяме за нещо, което е уникално за вас. Това не е просто събиране на елементи, които изглеждат добре заедно, това е дизайнът, характерен за вашата визия и за това как искате да се чувствате през деня. Стайлингът гарантира, че цветовете на панделката са в точния нюанс, че това са правилните аксесоари, че подреждането и аранжирането на цветята отразяват вашите емоции и индивидуалност.
Декорацията е добре композирана картина в съответната гама или тематика…
Доверете ни се за създаването на вашия приказен сватбен пейзаж!

Направи запитване

Консултации за организиране на сватба

Може би ще попитате, как консултацията за планиране на сватба е различна от наемането на сватбен организатор?
Консултациите за планиране на сватба Ви позволяват да зададете на сватбения организатор всякакви въпроси, конкретно за вашата сватба, бюджет, да изградите правилен план, да съберете информация преди или по време на процеса на планиране. Най-доброто от всичко е, че ще получите достъп до полезни инструменти, шаблони и ръководства, които използваме за нашите клиенти с пълно обслужване. Консултацията със сватбен организатор е чудесен вариант, ако не искате да се ангажирате изцяло с наемането на сватбен организатор.

Направи запитване
Консултации за организиране на сватба
Координатор или мениджър на сватба

Координатор или мениджър на сватба

Повечето заведения разполагат с координатор или управител, но е важно да знаете, че тази позиция НЕ е същата като сватбен координатор. Управителят има ангажимент към цялостното представяне на наетото от вас помещение (ресторант, зала, градина). А сватбеният координатор ще посрещне гостите Ви, ще напомня за важните моменти, ритуалите, тяхната подготовка и синхронизирането между различните наетите лица. Той е човекът, който ще Ви помогне за правилното придвижване на събитието и ще се погрижи за вашето лично спокойствие и усмивки.

Направи запитване