Preloader

Събития

  1. Начало
  2. Събития
Кръщене

Кръщене

Ако искате детето ви да бъде възпитано като християнин, тогава кръщението е първата стъпка. Приемането на Християнската вяра, е чудесен повод да съберете цялото семейство и приятели заедно. Тайнството е символично действие или ритуал, чрез който хората на вярата се доближават до присъствието и добротата на Бог. В тайнството обикновени неща като вода, хляб и вино се използват, за да ни насочат към Бог и Божията любов, напомняйки ни за свещеното в живота.
Няма по-чиста и красива емоция от тази, да превърнем празника ви в една красива приказка! Подготвили сме ви лесен план, по който да се ръководите при организацията, а ние ще омагьосаме гостите ви с уникална и тематична декорация, елементи изпипани до най-фините детайл и емоция, която никога няма да забравите.

Направи запитване

Фирмени мероприятия

Затрупани сте с работа, а организацията на фирменото парти отнема много време и е изпълнено със стрес. Независимо дали ще празнуване годишнина от създаването на компанията Ви, Коледно парти или тиймбилдинг за вашите служители ние ще организираме вместо Вас. Нашият практичен, бюджетен и рационализиран подход към планирането ще гарантира, че вашето събитие ще премине безпроблемно и запомнящо се.
Ще се погрижим за логистиката и детайлите, за да осигурим несравнимо изживяване на колегите Ви и гарантираме, че ще можете да се насладите на празника си. Свържете се с нас за да ви помогнем със следващия Ви проект.

Направи запитване
Фирмени мероприятия
Рожден ден

Рожден ден

Някой празнува рожден ден в тесен кръг, а друг организира интересно парти. Във всеки случай искате да прекарате рождения си ден забавно и интересно. Задачата на нашата агенция е да организира рождения Ви ден по най-добрия начин, да го направим специален, светъл и весел!
Нямаме стандартни и еднакви решения. Разбираме разликата между празненство за 18-годишно момиче и 60-годишна зряла дама. Ние ще разработим и предложим интересна концепция, базирана на вашия вкус и възраст на гостите. Това ще бъде най-добрият рожден ден! Обадете ни се!
Основното е, че вие ще бъдете главният човек и вашите гости ще попаднат в топла и емоционална среда, и един празник изпълнен с много усмивки и забаление.

Направи запитване