Preloader

За нас

  1. Начало
  2. За нас
Нашата история

Нашата история през годините

Началото

Началото

2006

Здравейте, казвам се Таня Вълкова и на шега през 2006 година създадох сватбена агенция Emotion Wedding в гр. Хасково. За тези години, аз и екипът ми, направихме щастливи стотици младоженци. Учихме се, притеснявахме се, смеехме се истински и плакахме, когато виждахме влюбените им погледи на заветното "ДА". Искрено благодаря на всички младоженци, които ми се довериха и на тези, които ще ми се доверят. Няма нищо по-ценно да чуя, че сте получили точно това, за което сте мечтали!

Аз…

Аз…

Художничка и щастлива майка на три деца, които ме побъркват на моменти, но са най-истинската ми муза и емоция. Да, около мен всичко е емоция и винаги е в "големи количества".
Обичам личните срещи с всички младоженци, за да видя и усетя тяхната емоция и да я превърна в перфектното тържество за тях!
С огромно удоволствие ви представям работата си и ви очаквам в офиса ми на чаша чай или кафе. Ще очаквам да ми разкажете за вас и вашата мечтана сватба, която да сбъднем заедно и да превърнем в едно ново начало – началото на вашето СЕМЕЙСТВО. В една истинска магия от емоции!

След толкова години…

След толкова години…

2023

Доказахме се като професионалисти в организацията и дизайна на сватби, и пораснахме. Да, точно така – пораснахме, благодарение на нашите семейства, техните приятели и всичките им лични събития, на които станахме организатори. Дали ще е рожден ден, фирмено мероприятие или кръщене на дечицата им, ние сме винаги до тях, но вече новото ни име е EMOTION EVENT – wedding & event decoration.
Запознайте се с новия ни дом и новото ни име.
EMOTION EVENT – wedding & event decoration
Цялостна организация, декорации и координиране на сватбени тържества, фирмени мероприятия, юбилеи и кръщенета.