Preloader

Сватбени декорации с естествени цветя

  1. Начало
  2. Блог
  3. Сватбени декорации с естествени цветя
Сватбена декорация

Сватбени декорации и декори с естествени цветя

Сватбените декорации и декори с естествени цветя стават все по-популярни, тъй като двойките прегръщат красотата на природата. Популярна тенденция в сватбените арки е естественият стил, който включва разнообразие от зеленина и цветя като евкалипт, бръшлян и диви цветя. Освен това използването на вътрешни цветя и зеленина е чудесен начин за създаване на уникално излъчване на вашето сватбено тържество.

Цветовите гами за 2024 г са приглушени и земни. Нюансите на руж, слонова кост и градински цвят са популярни избори. 

Сватбени романтични арки с естествени цветя

Някои отлични варианти за романтична сватбена арка, аранжирана със свежи цветя, включват рози, божури, хортензии и гипсофила, всички от които добавят нотка елегантност към всяка арка. За меко и романтично усещане изберете светло розови и кремави нюанси, докато смелите и ярки цветове като червеното са идеални за жизнено и страстно докосване. Буйна зеленина и драпиран плат са допълнения и ще допринесат усещане за причудливо настроение.

Включването на други естествени елементи като клони, лозя и дори мъх е много подходящо за сватба с горска тематика. Арката може да бъде персонализирана с монограми, инициали и висящи фенери. Ключът към създаването на романтична сватбена украса от естествени цветя е да оставите творчеството на вашия декоратор/флорист да тече, като бъдете сигурни, че той ще се съобрази с темата и стила на вашата сватба.

Сватбен Декор 

Сватбеният декор в съчетание с естествените цветя става все по-популярен поради своята гъвкавост и елегантност. Той може да бъде както като фон на вашето заветно „ДА“, така и зад вашата официална сватбена маса или Кът за снимките с вашите гости. Разнообразието от композиции и инсталации за декори вече е голямо, а аранжирането им в различни стилове позволява постигане на уникални и вълшебни визии. Използването на богата зеленина за създаване на обем продължава да е желано от младоженците. Въпреки това, модерното въздушно аранжиране с гипсофил в различни цветове или омбре визия е все по-често харесвано, защото е нещо ново и различно в сватбената украса.  Независимо какъв стил сватбен декор ще изберете приказните светлини, фенери и свещи са винаги подходящи и създават  уютна и романтична атмосфера.

Сватбен декор аранжиран с естествени цветя е идеалният избор за двойки, които искат стилна и впечатляваща сватба.

Декорация на Официалната сватбена маса

Има няколко възможности за създаване на запомняща се атмосфера. Едната тенденция, която е популярна през последните години, е да се включат много зеленина, като евкалипт или папрати, за да се добави естествен и обемен щрих. Другото, което набира популярност е свързано с композицията за аранжиране на вашата официална маса. Централните аранжировки са изместени и остават в миналото, а тяхното място се заема от смели и разчупени композиции – дали ще са обемисти аранжировки изтъняващи по дължината на масата, или падащи до пода, или акцента ще е позициониран пред масата, важното е да се създаде една цветна елегантна картина. А когато тази композиция бъде подсилена с правилното съчетание на видовете живи цветя, ефекта е  поразителна и уникална сватбена маса.

Декорация на масите за гости

Независимо дали сте се спрели на ниски или високи аранжировки за  масите на вашите гости, много е важно да знаете, че цялостната визия на една маса е съвкупност от елементи. Освен приказната аранжировка от естествени цветя, която е изработена в стила на цялата сватбена тема, важно значение заемат подложните чинии, салфетките от материя в подходящ цвят и персонално меню с дизайна на поканите ви. Вашите гости ще бъдат възхитени от цялостната визия на масата и личното ви отношение към тях.

Модерен Минималистичен Декор В Бяло И Зеленина

Минималистичният сватбен декор в бяло и зелено създава спокойна и ведра атмосфера. Тази тенденция изисква да се обърне внимание на детайлите. Ключът е да се запазят нещата прости, а ключовите елементи са зеленина, бели цветове и естествени текстури като дърво или камък. Украсата по масите са със семпли бели флорални композиции или отделни листа, разпръснати по масата и  метален отблясък, като златни или сребърни свещници, за нотка блясък. Минималистичният подход ви позволява да покажете красотата на природата, а резултатът винаги е зашеметяващ. За финален завършек на този вид декорация можете да създадете зашеметяващ фон с висяща зеленина или жива стена.

Естествения сватбен декор може да внесе земно и  романтично усещане във вашия специален ден. От елегантността на ботаническите аранжировки до селския чар на дървените акценти, има безкрайни начини да създадете магическа атмосфера.

Не се страхувайте да бъдете креативни с вашия декор. От причудливи флорални инсталации до семпли цветя на масата, има безкрайни възможности при включването на естествени елементи във вашия сватбен дизайн. В крайна сметка, ключът към създаването на красив естествен сватбен декор е да прегърнете красотата на естествения свят и да го оставите да вдъхнови вашата визия. Работейки с присъщите текстури и цветове на цветя и зеленина, можете да създадете незабравим сватбен ден, който вие и вашите гости ще пазите години наред.

Всяка сватбена украса е уникална картина сътворена с вашата емоция.

Ние в Emotion Event & Wedding превръщаме вашите мечти в реалност - от поканите до цялостния дизайн на сватба, всеки детайл е създаден с любов и внимание към вашия празник!