Preloader

Добре дошли в новия ни уеб сайт!

  1. Начало
  2. Блог
  3. Добре дошли в новия ни уеб сайт!
Добре дошли в новия ни уеб сайт!

Нека да ви запознаем с нашия нов уеб сайт и услугите, които предлагаме!

След като преминахте така неусетно през всички красиви странички на нашия нов уеб сайт, вече имате поне малка представа коя съм аз. За мен ще е чест да ме последвате в социалните мрежи, за да се опознаем още по-добре и ви радвам с красота, усмивки и много емоции.

Нашата сватбена агенция е създадена с много любов, труд и неспирно желание да радваме все повече двойки в техния незабравим ден! Нашата сила е в организирането на стилни, красиви и уникални сватби! Занимаваме се също с организиране на различни лични събития и фирмени мероприятия. А декорациите, които създаваме, са само черешката на тортата, която ще направи перфектен всеки ваш специален повод!

Какво ни прави по-различни?

Желанието ми е този блог да не е като стандартните, с насоки, как да си организирате сватбата или какви са тенденциите за годината, а да ви споделям интересни и забавни ситуации, които изживяваме аз и екипът ми докато организираме или декорираме определено тържество. С много мои младоженци си говорим, как в един момент като остарея, ще напиша книга, в която ще опиша критични и комични ситуации, защото повярвайте ми - те са много. Надявам се да ви харесва идеята ми, а също така да се забавлявате от сърце, докато ги четете.

Но не ви обещавам, че всичко, което ще ви разказвам, ще е забавно. Във всяка професия/работа има и много трудни и стресиращи моменти. В нашата също е така… Сега, връщайки се назад и спомняйки си за някой такива, се усмихвам. Защото въпреки стреса, те са ме научили, изградили са ме като по-добър професионалист и са ме научили, че в кризисни моменти трябва да се събера и да съм здраво стъпила на земята, за да имам възможно най-правилната реакция.

Благодаря от сърце!

Тук е моментът да БЛАГОДАРЯ на всички двойки, които ме научиха, че мога…

Тук е моментът да БЛАГОДАРЯ и на всички колеги от сватбения бранш, които повярваха в мен, приеха ме като приятел и са ме подкрепяли винаги.

Благодаря ви прекрасни хора!

Благодаря, че сте с мен!

Благодаря Ви за доверието!

Благодаря Ви за това което съм сега!

Прегръщам ви,

Таня Вълкова