Preloader

Един работен ден в света на създаването на мечтаното "Да" !

  1. Начало
  2. Блог
  3. Един работен ден в света на създаването на мечтаното "Да" !
Сватбен организатор

Нашият вълшебен работен ден - от А до Я!

За сватбения агент всеки работен ден е уникален танц срещу времето, изпълнен със задачи. В него креативността и организацията се сливат в едно, за да създадат перфектната сцена за един от най-важните дни в живота на двама души.

Ще вдигна малко завесата на този свят на мечти и реализация, за да усетите и вие разнообразните вълнения, с които са изпълнени дните ни.

Сутринта започва с ранно ставане - към 5:00 - 5:30 ч, задължително с кафе в колата и посещение на производителите на цветя или вносители на материали. Това е моят начин да поема дълбок вдъхновяващ въздух, изпълнен с аромат на кафе и приятни срещи в студените сутрини. А и честно казано, започвайки деня си преди изгрев слънце, е идеално за мен. Така успявам да се насладя на всяка една светла минута и да свърша повече задачи. До към 8:00 ч вече съм на трето кафе, заредена с енергия и приключила част от ангажиментите си.

Влизайки в агенцията, вече съм прехвърлила в главата си останалите задачи, които помня – другите са записани в графика ми, без който не мога да живея. Използвам времето до обяд, докато младоженците още се събуждат, за да прегрея компютъра - да си поръчам нужните вази и свещници, да направя дизайна на поканите, да финализирам някоя оферта или да коригирам и да проведа няколко телефонни разговора с партньори и колеги.

Сватбеният агент трябва да бъде майстор в управлението на детайлите…

И докато отмятам всяка свършена работа, усещам присъствие от Вайбър, имейл и всички приложения за комуникация започват да ми показват, че младоженците имат нужда от мен. С тях прескачам от горска сватба на "Бохо", от планината на морето и избирайки не точно това синьо за рокля на шаферките, защото е прекалено студено като цвят…. и в това време не забравяме и семейството си…Някой като мен с три деца трябва да успяват да лавират между работа и семейство, което в повечето случаи наистина не е никак лесно, но е интересно. В главата ми вече се прокрадва идеята за обяд, или по-точно въпроса дали ще мога да обядвам днес??? Понякога не успявам, но и на това съм свикнала…. Добре, че имам прекрасни съседи, които знаят натоварения ми график и понякога минавайки покрай мен ме питат:

- Танче, успя ли да хапнеш нещо? – и ми подават някой плод…Повярвайте ми това спасява живота ми, защото виждам добротата в хората и силата ми някак се връща с бясна скорост.

Следобед е времето, в което се случват повечето срещи с младоженци, преминаващи емоционално и вдъхновяващо. Улисани в разрешаването на евентуални спънки или коментирайки сценария на някое тържество, не разбирам кога е станало време за вечеря… Леле, вече е 19:30, а аз още не съм напазарувала и сготвила на 3-те тийнейджърски гърла в къщи… Дали ще успея…???

Това е задължителният въпрос…, но нямам право да се предавам пред него, въпреки че понякога много ми се иска…

Има дни, в които не успявам да се прибера до 21:00 ч…., но няма дни, в които не се прибирам щастлива от работата си и благодарна за нея!

Един работен ден на сватбения агент е танц с времето и емоциите, но той създава нещо невероятно - ден, който ще остане в сърцата на двама влюбени завинаги, а за мен - за мен е магия - как от нищо сътворяваме началото на цял един съвместен живот!!! Това е вълшебството да си таен агент, който обожава работата си!

Благодаря Ви!

P.S. Скоро ще ви потопя в емоциите на един сватбен ден погледнат през нашите очи, изпълнен с много смях, понякога напрежение но винаги недоспали и доволни!