Preloader

КОЛЕДНА СВАТБА - А ЗАЩО НЕ?!

  1. Начало
  2. Блог
  3. КОЛЕДНА СВАТБА - А ЗАЩО НЕ?!
Коледна сватба

Сватба покрай Коледа? Защо не!

Ако планирате зимна сватба и сте булка, която обича всички коледни неща, защо не комбинирате двете неща и не организирате забавна и празнична сватба на тема "Коледа"? 

Все пак това е най-прекрасното време от годината!

Има толкова много евтини и весели коледни сватбени идеи, които могат да превърнат големия ви ден в зимна страна на чудесата. Ето как да планирате перфектната коледна сватба, без да раздувате бюджета си.

Ще ви дам моите експертни съвети. Коледа е вълшебно време от годината за Сватбено тържество и има много начини, по които можете да победите времето, да създадете ефекта и бюджетна сватба, която ще се помни дълго.

Къде да направим идеалната коледна сватба

Препоръчвам планинска хижа или селска къща за перфектната коледна сватба, с много дървета, а защо не и сняг, които да добавят празничното очарование. Просто не забравяйте за допълнителното време за пътуване за вас и вашите гости, което ще бъде необходимо. Често достигането до отдалечени места за сватба може да отнеме повече време от обикновеното, и то през зимните месеци. Уверете се, че мястото е добре отоплено – за предпочитане с камина и интериор в Рустик, Бохо Шик или Shabby Chic.

Всичко за идеалната коледна сватба: Идеи за цветова схема

Това е сезонът на блясъка! Независимо дали предпочитате с отблясъци на злато сред изтънчена бордо и тъмно синя цветова схема, или блестящо сребристо с листно зелено, зимните сватби са обречени да бъдат блестящи.

Помислете за вашето място, когато избирате цветове за вашата коледна сватба. Ако се жените в селска къща, пълна с мрамор, сребърните детайли ще изглеждат особено специални. Ако изберете да сте в рустик обстановка, ще изглежда повече от вълшебно да е декорирана във великолепни нюанси на бордо и розово злато.

Не забравяйте, че дори и да не прекарвате много време на открито, вие все още сте свързани с него чрез прозорците. Отбележете кои части от територията се виждат от вашата зала, след което ги украсете подобаващо.

Ако предпочитате Бохо коледна тема, можете наистина да се включите в DIY визията (направи си сам) на вашия декор. Боровите шишарки, зеленина и трупи, са чудесен начин да украсите мястото на ниска цена. Можете също така да поставите свещи и висящи фенери за топло и уютно усещане, или високи вази с различни украшения. Добавете приказни светлини и сребърна панделка, за да придадете на цялата коледна сватба усещане за зимна страна на чудесата.

Коледни сватбени цветя

Добавете малко празничен блясък към вашите сватбени цветя, като изберете от огромното количество блестящи аксесоари, които могат да бъдат намерени на всяка главна улица по това време на годината. Също така добавете някои сезонни щрихи към вашите флорални декорации, като поставите фруктиери с малко червени зимни плодове или коледни звезди. Освен това листа от ела или евкалипт придават зимно усещане на сватбените цветя, без да се чувстват прекалено коледни.

Коледна сватбена декорация

Ако някога има извинение за много блясък, това е на коледна сватба. Можете да украсите мястото си с всичко – от дрънкулки до пищен блясък – и това няма да ви струва цяло състояние!

По отношение на коледния сватбен декор, свещите са ваш верен приятел. Не забравяйте обаче първо да се консултирате с мениджъра или собственика за опасностите, които могат да предизвикат свещите – винаги има компромисен и ефектен вариант и един от тях са Led свещите. Поставете и приказни светлини върху всяка налична повърхност.

И от флоралната страна на нещата, изберете сезонни цъфтежи, за да добавите нотка празнично настроение - клонки кипарис, бръшлян, хиперикум и коледни звезди, са някои от любимите неща, които бихме препоръчали.

Можете също така да спестите пари за вашия сватбен декор, като използвате неща, дадени ни от природата - шишарки и красиви, необичайни клонки за вашата коледна сватба. Те могат да се поставят в големи вази и да се използват за великолепна декорация на маса. 

За бързи и евтини висящи декорации, вземете малко бяла хартия, няколко ножици и направете няколко декорации със снежинки, както правехте в училище! След това добавете някои завършващи щрихи към вашата коледна сватба с коледни светлини.

Сувенири за коледна сватба

Традиционните джинджифилови сладки са страхотна идея за коледни сватбени сувенири – или можете да дадете на гостите си персонализирани сватбени сувенири, за да могат да отнесат малко коледно настроение със себе си вкъщи.

Коледни сватбени напитки

Защо не успокоите гостите си с бар с топла напитка? Помислете за горещ шоколад или топло греяно вино. Ако искате традиционната чаша шампанско за добре дошли, защо не добавите горски плодове за празнично настроение?

Зимни сватбени торти

Зимните сватби са свързани със стил и изтънченост. Има много начини да осъществите тази празнична тема от модерен металик до стари английски плодове, включени във вашата сватбена торта – или и двете. Ако предпочитате бисквити, защо не имате алтернатива на сватбена торта и не изберете джинджифилова къщичка?!

Най-важното нещо за всяка сватба обаче си остава настроението, а повярвайте ми – съчетано с коледно, предизвиква невероятни емоции у гостите. Бъдете сигурни, че една коледна сватба ще остави много мил и весел спомен в тях! Свържете се с нас още днес, за да организираме и вашата сватба!

P.S. Няма сезон за сватбите, дори и най-семейния празник може да бъде още по-вълнуващ и приказен, за да поставите началото на вашето семейство!

Благодаря ви!